Starity

2014-ben jön A szürke ötven árnyalata-film

Kapcsolódó sztárok

Alexis Bledel Alexis Bledel 293

Színésznő, modell

Mila Kunis Mila Kunis 139

Színésznő

Emma Watson Emma Watson 23

színésznõ

Mark Wahlberg Mark Wahlberg 711

színész, zenész,...

Ryan Gosling Ryan Gosling 221

színész

Ian Somerhalder Ian Somerhalder 5

Színész, Modell

Bradley Cooper Bradley Cooper 157

színész

Robert Pattinson Robert Pattinson 26

Színész, Modell

Alex Pettyfer Alex Pettyfer 371

színész

Chace Crawford Chace Crawford 243

színész, modell

Matt Bomer Matt Bomer 885

színész

Chris Pine Chris Pine 400

színész

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2013. február 22. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Már eddig is lehetett tudni, hogy megfilmesítik napjaink egyik legsikeresebb regényét, azonban nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy 2014-ben érkezik a mozikba.

2014-ben jön A szürke ötven árnyalata-film

Az eddig sem volt titok, hogy a filmesek már régóta gondolkoznak a hatalmas sikereket arató erotikus regény, A szürke ötveny árnyalata megfilmesítésében, most pedig már hivatalosan is bejelentette a Universal stúdió, hogy vászonra viszi Christian Grey és Anastasia Steele pikáns történetét.

„Ez abszolút elsőbbség nekünk, elképzelhető, hogy akár már jövő nyáron meg tudjuk jelentetni!" – árulta el a cég főnöke, Adam Fogelson a Hollywood Reporternek. A Universal elnöke továbbá azt is hozzátette, hogy szerinte az írót, E. L. Jamest nem fogja érdekelni a látvány, valamint szerinte nem fogják feldolgozni a második valamint a harmadik kötetet.

hirdetés

A 2014 nyarára várható film főszerepeire amúgy több A-listás színészt tartanak esélyesnek, a szürke szemű irányításmániás üzletember Christian szerepére leginkább Ryan Gosling, Ian Somerhalder, Bradley Cooper, Alex Pettyfer, Mark Wahlberg, Chace Crawford, Chris Pine, Robert Pattinson vagy Matt Bomer neve merült fel, míg a női főszereplő Anastasia szerepére Mila Kunis, Alexis Bledel vagy Emma Watson pályázik.

Tehát hiába az angolok mindenféle tiltakozása, az erotikus könyvsorozatra még mindig hatalmas a kereslet, így nem lepődnénk meg azon sem, ha az adaptációja lenne az elkövetkezendő év egyik legnagyobb kasszasikere a mozikban.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek