Starity

Sheldry Sáez elutasította az Univisión ajánlatát

2013. február 22. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es Miss Universe Panama nem utazik az Egyesült Államokba. A lány visszautasította az Univisión műsorvezetői ajánlatát.

hirdetés
Sheldry Sáez elutasította az Univisión ajánlatát

Sheldry Sáez 19 évesen nyerte el a Miss Universe Panama címet, ezzel nem csak a koronát kapta meg, hanem több ajtó is megnyílt számára és már nem csak modellként foglalkoztatják. A lányt már megkeresték a Telemundótól egy sorozatszerep ajánlatával, – amit később visszautasított – valamint egy műsor házigazdájaként is szerepelt már a televízió képernyőjén.

Nemrég az Univisión ajánlott fel neki egy műsorvezetői állást az Egyesült Államokban, azonban a modell nem fogadta el azt. A lány már karrierje kezdetén is dolgozott az USA-ban, azonban most úgy tűnik nem utazik vissza.

Sheldry elmesélte, hogy megtisztelő számára az ajánlat, és szeretne a közeljövőben műsorvezetőként tevékenykedni, de nem szeretne távol lenni családjától, ezért Panamában marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek