Starity

Minden idők legjobb Oscar-szettjei

2013. február 22. 21:09   |   Szerző: Miss Vettel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két nap múlva kerül megrendezésre a 85. Oscar-gála, ami nemcsak a filmekről és a díjazottakról szól, hanem a vörös szőnyeges parádéról is. Lássuk, kik tették ránk a legnagyobb benyomást az évek során, divat terén!

hirdetés
Minden idők legjobb Oscar-szettjei

Hilary Swank:

A színésznő 2005-ben írta be magát az Oscar divattörténelmébe, amikor ebben a csodálatos, hátul teljesen kivágott, míg elölről mindent takaró Guy Laroche-estélyiben pompázott. Kritikusok szerint ez a megjelenés felejthetetlen volt, főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy megnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Millió dolláros bébi című filmben nyújtott alakításáért.

Heidi Klum:

A német szupermodell John Galliano Haute Couture-t viselt a 2008-as gálán, amivel mindenki figyelmét és elismerését felkeltette, illetve elnyerte. Heidi egész egyszerűen mesebeli volt!

Angelina Jolie:

Angelina Jolie egy csábos fehér szaténestélyivel kápráztatta el a közönséget, ami Marc Bouwer divattervező érdeme. A ruha nem sokat bízott az emberek fantáziájára, ám Angie már 2004-ben úgy ragyogott, mint egy igazi hollywoodi csillag.

Emma Stone:

A színésznő fiatal kora ellenére szinte sosem nyúl mellé, a legtöbb vörös szőnyeges megjelenése egyszerűen kifogásolhatatlan. Nem történt ez másként tavaly sem, amikor is egy huncut masnival ellátott Giambattista Valli által tervezett estélyiben lépett a vörös szőnyegre.

Miley Cyrus:

Miley Cyrus 2010-ben kápráztatta el a közönséget az Oscaron való megjelenésével. A kritikusok szerint a fiatal énekes-színésznő valaha volt egyik legjobb választásában tündökölt, aminek tervezése Jenny Packham nevéhez fűződik.

Penélope Cruz:

Bár a gyönyörű spanyol színésznő és Versace-estélyije nagyon megosztotta mind a kritikusokat, mind a közönséget 2007-ben, szerintünk Penélope akkor is csodásan festett, ha legjobb színésznőnek járó Oscar-jelölését nem tudta díjra váltani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek