Starity

Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Katy Perry

2013. március 10. 15:03   |   Szerző: beyo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry is megalkotta saját parfümjeit, melyek személyességét már különleges üvegcséjük is tökéletesen tükrözi.

hirdetés
Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Katy Perry

1. Purr: (Earn My Affection)

Katy Perry azért hozta létre első parfümjét, hogy legyen egy saját, személyes illatta, és megpróbáljon olyan jót alkotni, akárcsak Beyoncé, akinek nagyon szereti a parfümjeit. Katy aktívan részt vett az illat megalkotásában, így végeredményben egy igazán édes, gyümölcsös, vaníliás egyveleg született meg. Az illat összetételében a kókusz is fontos szerepet játszik, ettől lesz különleges és más, mint a többi édeskés, virágos illat.

A parfüm üvegcséje nagyon aranyos lett, macskaalakú. Neve, a Purr, dorombolást jelent, ezzel is a macskákat mint Katy kedvenc állatait jelölték meg a parfüm inspirálóinak.

Főbb jegyei: barack, kókusz, gardénia, frézia, jázmin, bambusz, vanília.

2. Meow: (Be the Cat's Meow)

Katy másik cicás illata, amely 2011 decemberében jelent meg, is egy virágos-gyümölcsös illat, de itt több szerepet kapott a vanília aromája, és némi citrusos aroma is érezhető benne. A fehér szirmú virágokat részesítették előnyben, akárcsak a Purrnál.

A illat maga tavaszias, nappali használatra ajánlott, Katy elmondása szerint a Purr virágosabb lett, míg a Meow egy kicsivel édesebb.

Főbb jegyei: vanília, körte, jázmin, szantálfa, ámbra, narancsvirág.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek