Starity

Elkezdődött a One Direction világ körüli turnéja

2013. február 24. 12:12   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 23-án adták első koncertjüket a londoni O2 Arénában. Rögtön kettőt is.

hirdetés
Elkezdődött a One Direction világ körüli turnéja

Várható volt, hogy a fiúk világ körüli turnéra indulnak, hiszen nincs olyan hely a Földön, ahol ne ismernék, és ne imádnák őket. A tavalyi évben már volt egy turnéjuk, de az Up All Night „csak” az Egyesült Királyságot, Észak-Amerikát, Ázsiát, Ausztráliát és Új-Zélandot érintette. Most érkezett el az európai directionerek ideje.

A Take Me Home elnevezésű turné 250 napig fog tartani, és csaknem 18 országot fog érinteni. Többek közt Angliát, Írországot, Walest, Amerikát, Japánt, Brazíliát, Németországot, Portugáliát, Belgiumot, Svédországot, Norvégiát, Spanyolországot és több európai országot is. Hazánkat sajnos ezen a koncertkörúton nem vették fel a dátumok közé. A dalok között szerepelnek első lemezük számai is, mint például az Up All Night vagy a More Than This, de mivel a turné az új album nevét kapta, az új album dalai kerülnek előtérbe.

Az első koncert tegnap délután volt a londoni O2 Arénában, de még egyszer felléptek ugyanitt este, a rajongók legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek