Starity

Érkezik a Trónok harca harmadik évada

2013. február 24. 14:02   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem kell sokat várniuk azoknak, akik szeretik a Trónok harcát. Bő egy hónap, és már izgulhatunk is hetente a kedvenceinkért.

hirdetés
Érkezik a Trónok harca harmadik évada

A sorozat új évadának pontos premiervetítésének időpontja 2013. március 31-e, este 21 óra amerikai idő szerint az HBO-n. Bennfentesek szerint viszont az első részt már egy héttel a kihirdetett premier időpont előtt megtekinthetik a rajongók az interneten.

A Jimmy Kimmel Live show-ban pénteken bemutatták a harmadik évad premierjének hivatalos előzetesét, amit már világszerte sokan vártak. Az előzetes mellett napvilágra került már az évad plakátja is.

Az előzetes mindössze 60 másodperces, amelyben sokak által kedvelt szereplők fel is tűnnek, mint például Emilia Clarke – Daenerys Targaryen, ahogyan harcol az életéért a sárkányaival együtt, de Peter Dinklage – Tyrion Lannister is feltűnik hosszabban. Természetesen pár pillanatra láthatjuk Rose Leslie-t és Kit Haringtont is.

A harmadik évadnak az alapjául szolgáló könyv címe „Kardok vihara – A tűz és a jég dala III.”, melyet George R.R. Martin írt 2009-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek