Starity

A legszebb és a legrosszabb ruhák a Spring Breakers premierjein

2013. február 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spring Breakers színésznőinek estéről estére kellett bizonyítaniuk a filmjük premierjein. Cikkünkben a górcső alá vettük a szettjeiket.

hirdetés
A legszebb és a legrosszabb ruhák a Spring Breakers premierjein

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson és Rachel Korine február 18-ától egészen 22-éig népszerűsítették legújabb filmjüket, a Spring Breakerst Európában. Ez idő alatt megfordultak Párizsban, Berlinben, Madridban és Rómában is. Cikkünkben pedig most szépen sorjába vesszük a szettjeiket, és kielemezzük őket.

Párizsi premier – február 18.

Selena Gomez

Az ifjú színésznő egy kék flitteres Gucci-költeményben tette tiszteletét az első premierestén. Sajnos a ruha túlragyogta a viselőjét, ráadásul a nyakánál lévő virágcsoda az egész szettet túl sokká változtatta. Egyedül a szerzemény hátán lévő trükkös kivágás dobta fel a kinézetet.

Vanessa Hudgens

A fekete szépség egy Rafael Cennamo-, halványrózsaszín mesébe illő ruhát tett magáévá. A felsőrésze a ruhának gyönyörű, és remekül néz ki a mellrészénél díszítő fekete virágokkal, de ha lejjebb haladunk, egyre mélyebbre süllyedünk: a szoknyarésznél összevissza elhelyezkedő virágok már egy kicsit sem mutatnak jól.

Ashley Benson

A Pretty Little Liars sztárja festett a legjobban a párizsi bemutatón. A koromfekete, Amit GT földig érő szoknyarésze tökéletesen ellensúlyozza a mellnél mélyen kivágott részt, így az összhatás szexi maradt, nem pedig kihívó.

Rachel Korine

Rachel rózsaszín-lilás csipkés Dolce & Gabbana-koktélruhája remek ízlésre vall, csak sajnos nem a színésznőn. Hófehér bőrét még jobban sápadttá teszi, és az alakján sem mutat előnyösen. Hiába a szép ruha, ez az egész szett felejtős a számára.

Berlini premier – február 19.

Selena Gomez

A ragyogás után egy kicsit visszafogottabb szettbe bújt filmje következő esti premierjén. A nyolcvanas éveket idéző Versace-kosztüm remekül áll a Disney-csillagon, a dekoltázsnál mélyen kivágott rész és az arany váll- és zsebrész miatt az egyszerű fekete öltöny nem válik unalmassá.

Vanessa Hudgens

Csakúgy, mint kolléganője, Vanessa is nagyobb sikert ért el a sokszínű Naeem Khan-költeménnyel, mint a párizsi premieren. A ruha önmagában is feltűnést kelt, és ezt a színésznő nagyon jól tudta, hiszen szinte alig viselt ékszert. Lábbeliként pedig Christian Louboutin-szandálra esett a választása.

Ashley Benson

Mint mindig, Ashley most is tökéletesen mutatott a bemutató estéjén. Egy arany földig érő ruhát tett magáévá. A költemény eleje most sokkal szolidabb volt, mint az előző estén, viszont a hátsórészébe már becsempésztek egy kis csavart is. Egyedül talán a smaragdzöld cipője nem illett a képbe, de ennyi még bőven belefért.

Madridi premier – február 21.

Selena Gomez

A hölgyeménynek egy földig érő fekete Dolce & Gabbanára esett a választása a spanyol bemutatóra. A csipkés alappal, szalagokkal áthúzva és oldalán finom fűzővel fűszerezett ruha talán sok lett volna, ha nem az egész a fekete különböző árnyalataival játszott volna. A kinézetét Dana Rebecca Designs- kék és vörös fülbevalóval és J/Hadley-gyűrűkkel dobta fel.

Vanessa Hudgens

Nessa Julien Macdonald 2012-es kollekciójából választotta ezt a különleges, kicsit futurisztikus darabot. A kritikusok túl soknak találták a szettet, főleg a ruha felső részén látható érdekes ezüstdíszítést. Egy Giuseppe Zanotti-cipővel egészítette ki a megjelenését.

Ashley Benson

Selena mellett Ashley is feketében hódított, ez az álomszép darab Tadashi Shoji nevéhez kapcsolódik. A színésznő tökéletesen összeválogatta a csupa feketéből álló darabokat, hiszen megjelenése fiatalos, mégis elegáns maradt.

Rachel Korine

Csodák csodájára Rachel is feketébe borult a madridi premierre, és most ő is remekül eltalálta a neki való ruhát. A ruha eleje feldobja az egész kinézetét, úgy tűnik, ezen az estén a fekete ruhások magasan nyertek Vanessa ellen.

Római premier – február 22.

Selena Gomez

Sel a Spring Breakers utolsó premierjén is kitett magáért, sőt, talán itt mutatott a legdögösebben. Egy Thomas Wylde-overallra, Casadei-magas sarkúra esett a választása, és Melinda Maria-fülbevalókra.

Vanessa Hudgens

A HSM sztárja az előbbi bemutatókon egy kicsit túlzásokba esett, de így a negyedik premierre ő is meglátta, hogy egy ilyen egyszerű és nagyszerű halványrózsaszín ruhával nagyon könnyen lehet nyerni.

Ashley Benson

A színésznő barátnőjéhez hasonlóan egy halványrózsaszín Alberto Franci-ruhában lépett a vörös szőnyegre, de sajnos nála nem teljesedett be a szépsége, mint Vanessánál. Főleg a ruha lilás részével van a probléma.

Rachel Korine

Korine egy lila, piros, rózsaszín és fekete színekből álló koktélruhában jelent meg. Az utolsó estét megtisztelve a sokszínű, vidám és kicsit sportos ruha tökéletes választásnak bizonyult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek