Starity

Tetoválás lesz Jessie J kopasz fején

2013. február 25. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan minden hajszálától megválik az angol énekesnő, azonban nem szeretné, ha teljesen tar lenne a feje, ezért úgy döntött, hogy egy tetoválással fogja díszíteni.

hirdetés
Tetoválás lesz Jessie J kopasz fején

Az angol énekesnő már 2011 novemberében eldöntötte, hogy idén tavasszal megválik a védjegyévé vált fekete hajkoronájától, a nagy esemény egyre közeledik, Jessie-nek pedig újabb és újabb ötletek jutnak eszébe ezzel kapcsolatban.

A jótékony cél érdekében megkopaszodó énekesnő úgy döntött, hogyha már haja nem lesz, legalább valami mégis díszítse a fejét, így elhatározta, hogy egy tetoválást csináltat rá, ami nem mellesleg emlékeztetni fogja őt arra, hogy milyen nemes cél miatt lett kopasz.

„Valami olyasmit akarok, mint egy szív, így mindig eszembe jut, hogy a szeretet miatt tettem" – mondta Jessie a Daily Starnak, aki azt is hozzátette viccesen, hogy szerinte az egyik One Direction-fiúval is ezt kéne tenni – akik nem mellesleg ugyanennek az alapítványnak készítették One Way Or Another című dalukat. Az énekesnő szerint nagy sikert aratna vele az alapítvány.

Kíváncsian várjuk a képeket Jessie kopasz fejéről, és a tetoválásról is, reméljük, hogy sok pénzt sikerül gyűjteniük az alapítványnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek