Starity

Selena Gomez is aggódik Bieberért

2013. február 26. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber egy gázmaszk mögé bújva rótta London utcáit, ez pedig két olyan emberből váltott ki aggodalmat, akikre talán legutolsóként gondoltunk volna: Selena Gomezből és Perez Hiltonból.

hirdetés
Selena Gomez is aggódik Bieberért

Justin Bieber teljesen megőrült a szakítása óta – ez áll minden pletykaoldal és pletykalap legelső oldalán. És bár tudjuk, hogy a pletykalapok mi mindenre képesek, hogy pénzhez jussanak, de ezúttal Robbie Williams után már a híres és botrányos blogger, Perez Hilton és exbarátnője, Selena Gomez is aggódik a kanadai énekesért. És hogy mi váltotta ki ezt az érzelmet a színésznőből? Valószínűleg a nemrég megjelent képek Bieberről.

Justin a minap Londonban vásárolgatott pár barátjával és testőrével, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták. Bieber tiszta feketében vonult végig az áruházban egy gázmaszkkal az arcán és egy Brooklyn Nets-es baseball sapkával a fején.

Selena barátai ezt állítják: „Selena még mindig nem áll készen, hogy bármiféle kapcsolatot teremtsen Justinnal, de már komolyan aggódik érte. Senki sem sejti – még Selena sem –, hogy még mire lesz képes, és mivel fogja újra sokkolni az embereket.”

Perez Hilton pedig csak ennyit tett közzé a blogján: „Justin nyilvánvalóan még több figyelmet akar, de ezt inkább hangjával érje el ne pedig botrányaival. És mi az a gázmaszk? Kezdek aggódni érte... Ezt tényleg én mondtam?”

Nos, az biztos, hogy ezek a pár órája megjelent képek már körbejárták a világhálót. A találgatások pedig nagyban folynak: vajon még mindig Miss. Gomez figyelmét szeretné visszaszerezni, vagy ennyire padlón van, azért bújt el a gázmaszk mögé?

Ráadásul azt is jelentették, hogy tegnap este Justin egyedül ült be egy italra egy ismeretlen bárba, ahol szomorúan babrálta a telefonját egy napszemüvegben, míg Selena hatalmasat bulizott a Vanity Fair-Oscar-partin barátnőjével, Vanessa Hudgensszel.

Justin Bieber gázmaszkban vásárol Londonban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek