Starity

Zoey Deutch főszerepet kapott a Vámpírakadémiában

2013. február 27. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lenyűgöző teremtmények és a Ringer – A vér kötelez sztárja, Zoey Deutch főszerepet kapott a Vámpírakadémia-könyvsorozat filmváltozatában.

hirdetés
Zoey Deutch főszerepet kapott a Vámpírakadémiában

Manapság hódítanak a könyvek, illetve könyvsorozatok alapján készült filmek, így nem is csoda, hogy Richelle Mead méltán népszerű Vámpírakadémia (Vampire Academy) című könyvsorozata is megelevenedik a mozivásznakon 2014-ben.

Az első regény még 2007-ben jelent meg az Amerikai Egyesült Államokban, az összesen hat kötet tartalmazó sorozat utolsó darabja pedig 2010-ben látott napvilágot.

A történet két barátnőről, Lissa Dragomirról és Rose Hathawayről szól, akiknek két év bujkálás után vissza kell térniük a Montanában található Szent Vlagyimir Akadémiába. Lissa a mora vámpírok egyetlen leszármazottja és túlélője, míg Rose a dampyr testőrtanoncok közé tartozik. Az akadémia kapuin kívüli vámpírok, azaz a strigák meg akarják ölni a két lányt, hogy a saját fajtájukhoz hasonlóvá tegyék őket.

Zoey Deutch a filmben Rose Hathaway szerepét kapta. „Annyira izgatott vagyok. A rendező, Mark Waters nagyon jó, hatalmas rajongója vagyok”nyilatkozta nemrég a Lenyűgöző teremtmények premierjén a színésznő. Ahogy mondja, el is kezdett edzeni, hogy a legjobbat nyújthassa Rose-ként: „A válogatás nagyon fárasztó volt. Már el is kezdtem edzeni, mert Rose Hathawaynek fizikailag is remek formában kell lennie.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek