Starity

Betegekért focizik James és Oliver Phelps

2013. február 27. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James és Oliver Phelps egy rákosokat segítő alapítvány kedvéért focizni fog, hogy az abból befolyó összeget a HHHO számlájára utalhassák át.

hirdetés
Betegekért focizik James és Oliver Phelps

James és Oliver Phelps, a Harry Potter egykori Fred és George Weasley-je már évek óta állandó és aktív támogatója a Help Harry Help Others (HHHO) alapítványnak. A HHHO névadója Harry Moseley, aki még gyerekkorában egy gyógyíthatatlan betegségben, agydaganatban hunyt el. Édesanyja és néhány ismerőse úgy döntött, hogy emléket állítva a kis „hősnek” létrehoznak egy olyan alapítványt, ami megpróbál az olyan embereknek segíteni, akik ennek a súlyos betegségnek az áldozatai.

A Harry által készített karkötők árulásából a befolyó összegeket mindig jótékony célokra fordítják. A híres ikerpár a pénzének a nagy részét ezen alapítványnak, illetve a Teenage Cancer Trust-nak adományozzák. Rengeteg jótékonysági rendezvényen is megjelentek, ezzel is segítve az alapítványokat. Most a HHHO kedvéért mezbe bújnak, és focipályára állnak.

A focimeccsre május 18-án a Birmingham City Football Clubban kerül sor. A fiúk a HelpHarryHelpOthers csapatát fogják erősíteni, és a Sellebrityvel fognak megmérkőzni. A meccsen nemcsak a híres ikerpár lesz látható, hanem több ismertebb angol énekes, színész, sportoló és műsorvezető is. A három órakor kezdődő sportmérkőzésre a belépő egy fontba fog kerülni, azonban a meccsen kívül több eseményre is sor kerül, amikre a belépés díjtalan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek