Starity

Az éhezők viadala sztárja a Teen Wolfban

2013. február 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Nelson, Az éhezők viadala sztárja is csatlakozik a közeledő Teen Wolf – Farkasbőrben harmadik évadának stábjához!

hirdetés
Az éhezők viadala sztárja a Teen Wolfban

Ahogyan azt az MTV bejelentette, a Teen Wolf – Farkasbőrben rajongóinak nem kell már sokáig várniuk, hiszen a sorozat június 3-án kezdődik újra.

A lelkes rajongók rengeteg információt tudhatnak már a közelgő harmadik évadról, hiszen Jeff Davis – a sorozat irója és producere – minden héten valami új érdekességgel szolgál, hogy ne veszítsék érdeklődésüket a műsor iránt. Emellett Jeff még egy olyan nagy gesztust is tett, hogy február 19-én kettő órai kezdettel válaszolgatott is a sorozat hivatalos Tumblr-oldalán a rajongóknak a feltett kérdésekre.

Most azonban egy új hírrel tért vissza a producer, bejelentette – mint ahogy azt már tudni lehetett, készül egy epizód, amikor a Hale család múltját és a tűzesetet mutatják be –, hogy ki fogja a fiatal Derek Hale-t alakítani. Ez a személy pedig nem más, mint Az éhezők viadala című film egyik csillaga, Ian Nelson!

Pontos információt ezzel kapcsolatban még nem lehet tudni, valószínűleg csak egy epizód erejéig szerepel a sorozatban, viszont felreppentek olyan pletykák is, miszerint Katie Cassidy is csatlakozik a stábhoz, ám ez a hír nem bizonyult igaznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek