Starity

Carolina Dementiev nem versenyezhet Costa Ricában

2013. február 28. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carolina Dementiev modellként kezdte a karrierjét, azonban mostanra a sport a legfontosabb számára, és Panamában az egyik legjobb triatlonosként tartják számon. A lány nemsokára Costa Ricába utazott volna, de egy sérülés miatt nem lehet jelen a versenyen.

hirdetés
Carolina Dementiev nem versenyezhet Costa Ricában

Carolina Dementiev fiatalon kezdett modellkedni, 19 évesen elnyerte a Miss Universe Panama 2008 címet, és ő képviselte országát Vietnámban a nemzetközi döntőn. Később több divatbemutatón megjelent, és magazinok címlapján pózolt, jelenleg pedig műsorvezetőként is tevénykenykedik.

A legtöbb idejét azonban a sport tölti ki: úszik, fut és biciklizik. Először csak a hobbi volt számára, majd versenyszerűen kezdte űzni őket. Többször képviselte már Panamát sportversenyeken, és igen szép eredménykkel tért haza. Országában az egyik legjobb triatlonosnak tartják.

Carolina következő versenye, az X Games Centroamericanos, Costa Ricában lenne, de sajnos nem tud kiutazni, lábsérülése miatt. A lány jelenleg csak mankóval tud közlekedni, hetekig pihennie kell, majd gyógytornára fog járni, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek