Starity

Miley édesanyjával kampányol

2010. augusztus 05. 17:05   |   Szerző: smileyviley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 9-én, hétfőn idén is megrendezésre kerül a népszerű Teen Choice Awards. A jelöltek között szerepel a tinivilágsztár, Miley Cyrus is.

hirdetés
Miley édesanyjával kampányol

A 2010. évben sem maradhat ki a tengerentúlon rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Teen Choice Awards, melyet augusztus 9-án tartanak meg. A díjra jelöltek között rengeteg számunkra is ismerős név található, hiszen a hazánkban is aranylemezes Miley Cyrus új lemezének címadó dalával, a Can't Be Tameddel esélyes a legjobb kislemez kategóriában, csakúgy, mint a legszebb szerelmes dal kategóriában, ahol a When I Look at You című számát jelölték.

Miley emellett további 5 kategóriában is befutó lehet, többek közt a „vörösszőnyeg divatikonja” cím is az övé lehet, azonban ezért meg kell küzdenie Selena Gomezzel.

Habár Ken Baker kijelentette, hogy Miley Cyrus nem tud részt venni az idei gálán — ezzel tisztázva a pletykákat, miszerint a fiatal sztár jelen lesz — a díjak elnyerése így is nagy megtiszteltetés lenne számára.

Ezért is édesanyjával, Tishsel, fényképekkel próbálják elnyerni a lelkes rajongók szavazatát.

Ha még nem szavaztál, akkor itt megteheted.

Már csak 4 nap, és kiderül, ki nyeri el a „szörfdeszkákat”!
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek