Starity

Dobd le a kilókat citromos vízzel

2013. március 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A citrom számos előnye mellett még fogyaszt is, s nem szükséges hozzá más, csak néhány liter víz és pár citrom.

hirdetés
Dobd le a kilókat citromos vízzel

Már általános iskolában megtanítják, hogy a C-vitamin igazi egészségforrás, és a citromnak óriási a vitamintartalma. Azonkívül, hogy feltölti tested a szükséges mennyiségű vitaminnal, még fogyaszt is: átlagemberektől kezdve sztárokig sokan kipróbálták már a citromdiétát, amely lényege, hogy kizárólag langyos vízben összekevert citromlevet szabad inni.

A kutatók már több évtizede felfedezték a citrom jótékony hatásait, az egészségguruk pedig előszeretettel kísérleteztek vele ezután. Előnyei közé tartozik többek közt az, hogy serkenti a májműködést, elősegíti a véralvadást, megőrzi a haj szépségét és csökkenti a megfázás kialakulásának kockázatát.

A citromos víz diéta tehát (attól függően, mit eszel) a vízvisszatartási problémákat segít csökkenteni, azaz a felesleges kilók könnyed edzéssorozat folytatása mellett csak úgy szaladnak le az emberről. És hogy mire van szükséged? Mindössze néhány liter vízre, pár citromra, egy teáskanál mézre és egy csipet borsra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek