Starity

Kerítőt játszik Jennifer Lawrence

2013. március 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence össze akarja hozni kollégáját és jó barátját, Bradley Coopert egyik barátnőjével.

hirdetés
Kerítőt játszik Jennifer Lawrence

A 22 éves színésznő azzal viccelődött, hogy bemutatja kollégájának, Bradley Coopernek az egyik saját készítésű könyvét, amelyben a barátnői fotói találhatóak, hogy kedvére válasszon, kivel szeretne randizni.

Jennifer az MTV-nek nyilatkozott szándékáról: Bradley pár hónapja szakított Zoe Saldanával, s azóta ugyan sok nővel hírbe hozták, de nem találja meg az igazit, s szerinte elég fáradságos a procedúra, így le szeretné egyszerűsíteni számára azzal, hogy bemutatja sorról sorra a lányokat, majd megkéri, hogy válassza ki a legszimpatikusabbat, akivel majd személyesen is megismerkedhet.

A színésznőnek ugyanakkor számtalanszor kell hangsúlyoznia, nincs semmi közte és Bradley között, mégis, ha választania kellene közte és kollégája közt, őt választaná: „Egy magazin szerint van valami köztem és Sam Claflin, illetve Bradley között. Megkérdezték, kit választanék, és azt mondtam, Bradley-t. Nagyon szeretem Sam menyasszonyát [Laura Haddock], és Sam is olyan édes, már-már annyira, hogy nem is vonzó a számomra!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek