Starity

A Geordie Shore sztárja csatlakozna a One Directionhöz

2013. március 02. 09:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Geordie Shore sztárja, Gaz felfedte, hogy a One Direction hatodik tagja akar lenni.

hirdetés
A Geordie Shore sztárja csatlakozna a One Directionhöz

One Direction-rajongókkal vannak tele a kontinensek, a hírességek körében is nagyon kedvelt ez az öt fiú, és most itt van még egy celebrajongó, aki azt szeretné, hogy bandatag lehessen; ő lenne Gaz. Az MTV szupersztárja beszélt a srácokról: „Ha szükségük lenne egy hatodik tagra, én boldogan benne lennék.”

A másik Geordie-sztár, Sophie viszont aggódik, hogy ez csak hirtelen jött siker: „Most tényleg minden jól megy nekik, és én is szívesen kipróbálnám, milyen lehet, de ők még csak gyerekek. Ki tudja, mi lesz velük pár év múlva?”

S folytatta: „Szerintem úgy fognak járni, mint Justin Bieber. Ugyanúgy fogják Ők is elveszteni a fejüket a hirtelen jött siker miatt. Azt szeretném, hogy óvatosak legyenek. Vegyük még példának Britney Spearst, a hirtelen jött siker miatt leborotválta 23 évesen a király haját.”

Sok ember gondolkodik Sophie-hoz hasonlóképpen, nemrégiben Robbie Williams is kifejezte aggodalmát Justin iránt, s ugyanígy féltik a One Direction tagjait is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek