Starity

Új YouTube-őrület: sztárok és kecskék duettje

2013. március 04. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen, hogy egy állatból is képesek az emberek seperc alatt világsztárt varázsolni! Íme, a legújabb bizonyíték, amelyben megmutatjuk, hogy egy ordító kecske is képes rendkívül népszerűvé válni.

hirdetés
Új YouTube-őrület: sztárok és kecskék duettje

Rengeteg olyan dolgokkal találkozhatunk az interneten, amelyek mára már világszerte ismertekké váltak, értve ez alatt a Gangnam Style-t PSY, az ázsiai előadótól, a Harlem Shake-et, az érdekes és egyedi táncot, de persze a lista hosszú, és akár órákig lehetne sorolni ezeket a híres videókat.

Most az emberek abból csináltak divatot, hogy egy ember módjára ordító kecskét összehoznak napjaink nagy sztárjaival egy-egy szám erejéig. Legelőször a híres énekesnőnek, Taylor Swiftnek az I Knew You Were Trouble című számából készítettek egy vicces mixet, de onnantól kezdve sorban gyártották a humorosabbnál humorosabb duetteket.

A mixek közt megtalálhatjuk a One Direction, Justin Bieber, Miley Cyrus, Adele, Skrillex vagy PSY egy-egy ismertebb számát is. A videómegosztó oldalán megszámlálhatatlan mennyiségű feldolgozással találkozhatunk, úgy tűnik, hogy nincs megállás!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek