Starity

Lezajlott a Miss Panama 2013 elődöntője

2013. március 05. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén március 4-én rendezték meg a Miss Panama 2013 verseny elődöntőjét, mely végén kiderült ki az a 12 lány, akik közül egy elnyeri a Miss Panama címet április 30-án.

hirdetés
Lezajlott a Miss Panama 2013 elődöntője

Az idei évben is megrendezik a Miss Panama szépségversenyt, melynek döntőjére áprilisban kerül sor. A gála végén a tavalyi győztes, Stephanie Vander Werf fogja átadni címét a 2013-as Miss Universe Panamának, valamint Astrid Caballero is megválik koronájától, és továbbadja az idei Miss Intercontinental Panamának.

Ebben évben különbözik a verseny az eddigiektől, hiszen a Miss Earth Panama és Miss International Panama cím birtokosait nem ekkor koronázzák. Az Miss World Panama 2013 verseny pedig már január 8-án megrendezésre került, melynek végén Virginia Hernández nyerte el a koronát.

A Miss Panama versenyre már 2012 végétől lehetett jelentkezni, januárban pedig kiderült, hogy ki az a 19 lány, akik a döntőbe kerültek. Az idei versenyzők között voltak olyanok, akik már az előző években is megmérettették magukat, vagy esetleg más versenyeken képviselték országukat, igen szép eredményekkel.

Március 4-én rendezték meg az Miss Panama 2013 elődöntőjét, ahol a 19 versenyző közül 12 marad versenyben: Carolina Brid, Sara Bello, Julieth Sànchez, Melanie Ruiz, Yaritzel Ferrera, Maria Gabrielle Sealy, Zumay Antonios, Jennifer Brown, Anais Herrera, Manuvis Mina, Catherine Michell Pino és Claudia De León. Közülük fognak kikerülni az április 30-ei gálán a Miss Universe Panama és a Miss International Panama cím idei birtokosai.


A 12 döntős lány

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek