Starity

Harry Styles legújabb kiszemeltje Jennifer Lawrence?

2013. március 06. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szívtiprója már a kezdetektől híres volt nőügyeiről és arról, hogy nem veti meg a nála idősebb hölgyeket sem, így nem is meglepő, hogy a külföldi hírportálok szerint legújabb kiszemeltje Jennifer Lawrence.

hirdetés
Harry Styles legújabb kiszemeltje Jennifer Lawrence?

Mióta a One Direction berobbant a köztudatba, a sajtó árgus szemekkel figyeli a fiúk magánéletét, a csapat legfiatalabb tagja, Harry Styles pedig bőven ad munkát a bulvármédiának, hiszen elég gyakran cserélgeti aktuális partnereit, legutóbbi kapcsolata – ami történetesen Taylor Swifthez fűzte – nem tartott egy hónapig sem.

Úgy tűnik, Harryt az eset nem tántorította el a sztárvilág szingli hölgyeitől, most azt híresztelik a legnagyobb külföldi lapok, hogy legújabb kiszemeltje nem más, mint a Napos oldal és Az éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence, akiről már sokat áradozott a Twitteren is.

„Beleszeretett Jenniferbe, amint nézte a lány beszédét az Oscaron. Harry szereti a butuska lányokat, és azt hiszi, hogy vicces volt, amikor Jennifer elesett, ahogy ment a legjobb színésznőnek járó díjért" – mondta a fiú egyik barátja a Daily Starnak, de ezen kívül még a népszerű sztárblogger, Perez Hilton is tudni véli, hogy Harry odavan a színésznőért.

Nem hinnénk, hogy Jennifer felől kölcsönös lenne a dolog, de várjuk ki a végét, idővel úgyis minden kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek