Starity

Halle Berry is visszatér az X-Menbe

2013. március 06. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazi színészáradatra számíthatunk 2014 nyarán, hivatalosan megerősítették, hogy Halle Berry is visszatér a legújabb epizódban.

hirdetés
Halle Berry is visszatér az X-Menbe

Halle Berry ismét magára ölti szuperhős alakját a legújabb X-Men-filmben – derült ki a rendező, Bryan Singer által, aki a Twitteren sokkolta a rajongókat bejelentésével. Miután pár napja már pletykáltak a hírről, Bryan jobbnak látta, ha tiszta vizet önt a pohárba, és hivatalosan is megerősíti, ami igaz belőle, mivel a stáb már készen áll a forgatásra a kanadai Montréalban.

„Nem is lehetnék izgatottabb, hiszen Halle Berry csatlakozott az X-Men: Days of Future Past stábjához! Remélhetőleg tud javítani az időjáráson a városban” – utalt ezzel karakterére, Stormra.

Berry Ororo Munroe-t alakította a népszerű filmben, valamint alteregóját, Stormot, viszont a 2011-es X-Men: Az elsőkben nem tért vissza, helyette viszont megismerkedhettünk Jennifer Lawrence-szel, Nicholas Houlttal, James McAvoyjal és Michael Fassbenderrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek