Starity

Leia hercegnő is visszatér a Star Wars VII-ben

2013. március 07. 10:10   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már biztos, hogy Carrie Fisher is szerepet kap az egyelőre 2015-re tervezett Star Wars VII-ben. Leia hercegnő visszatérését maga a színésznő erősítette meg, és már az is nagyon valószínű, hogy a klasszikus trilógia másik két főszereplője is tiszteletét teszi a legújabb epizódban.

hirdetés
Leia hercegnő is visszatér a Star Wars VII-ben

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy a Disney nemrég felvásárolta George Lucas cégét, és már akár 2015-re is megérkezhet a Star Wars hetedik epizódja. Azóta sok biztos információ és azoknál is több pletyka kering a filmmel kapcsolatban. A rendező és a forgatókönyvíró kilétét már egy ideje felfedték, így mostanában arról szóltak a találgatások, hogy a klasszikus trilógia három főszereplője visszatér-e.

A Star Wars-filmek egyik legnépszerűbb figurájának, Han Solónak, a hivatásos űrcsempésznek megformálója, Harrison Ford, ha minden igaz, már biztosan visszatér, és a Luke-ot játszó Mark Hamill megjelenésére is lehet számítani, de a színészek közül egyelőre csak Carrie Fisher erősítette meg, hogy szerepelni fog az új Csillagok háborúja-mozifilmben.

Egy sajtótájékoztatón Carrie egy egyszerű igennel felelt arra, hogy visszatér-e mint Leia hercegnő, majd egy későbbi kérdés kapcsán elviccelődött azon is, hogy a hercegnő ma már igen öreg, és egy intergalaktikus idősek otthonában tartózkodik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az idősödő színészek mekkora szerepet kapnának, és feltűnnek-e egyáltalán az új trilógia másik két részében is, de hamarosan még több információ kikerülhet. Annyi már biztos, hogy a rendező J.J. Abrams, a forgatókönyvíró pedig az Oscar-díjas Michael Arndt lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek