Starity

Justin Bieber Jaden Smith hátsóját fogdossa

2013. március 07. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber és Jaden Smith már a Never Say Never óta elválaszthatatlan barátok, de azért azt nem gondoltuk, hogy ennyire.

hirdetés
Justin Bieber Jaden Smith hátsóját fogdossa

Justin Bieber a minap fejezte be a Believe Tour angol állomásait, az utolsó estén az énekes személyes jó barátja, Jaden Smith is fellépett. A közönség nagyon örült, bár lehet, főleg annak, hogy az utolsó londoni estén nem késett a szupersztár.

A show után Jaden és Justin összepacsiztak és megölelték egymást, csakhogy Bieber, miközben ölelkeztek, megragadta kezével az ifjú énekes fenekét, és jól megmarkolta. A Twitteren egy rajongója írta: „Justin megragadja Jaden fenekét. Haha” – erre Biebs ennyivel válaszolt. „Ez néha megesik. LOL”

Egyetlen egy kép készült, de az is pillanatok alatt elterjedt a világhálón. Plusz információként pedig annyit tudunk mondani, hogy Biebert ismét elkapták tegnap este Londonban gázmaszkkal az arcán, ráadásul egy véletlen baleset során fehér alsónadrágját is megcsodálhattunk. Mi lesz a következő lépése?


Justin Bieber és Jaden Smith a londoni koncert után

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek