Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Taylor Swift

2013. március 31. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a bájos énekesnő, Taylor Swift öltözékeit vesszük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Taylor Swift

Taylor Swift, a mindig bájos énekesnő legtöbbször jól választ ruhák terén. Ha hibázik, akkor az legtöbbször bizony azért van, mert nem tud újítani és szettjei sokszor unalmassá válnak. Most bemutatjuk a countrycsillag öt legszebb, illetve öt legrosszabb ruháját.

A legszebb ruha-összeállítások:

People's Choice Awards – 2011

Az énekesnő elvitte a tavaszt a 2011-es People’s Choice Awardsra, halványszínű J. Mendel-koktélruhájához pezsgőszínű Prada-szandált és Neil Lane-ékszereket viselt. Az est folyamán több díjat is bezsebelt, de a szettjéért is csak dicséretet kapott.

Billboard Musoc Awards – 2012

A Las Vegas-i Billboard Music Awardson Taylor egy piros csipkés Elie Saabban tündökölt. A kreáció felsőrésze tette az összhatást különlegessé. A trükkös megoldás elérhetővé tette a „mindent a szemnek, de semmit a kéznek” mondást. Egyszerre volt dögös, mégsem kihívó.

Teen Choice Awards – 2012

Taylor a tavaly Teen Choice Awardson maradt a jól bevált stílusánál, egy halványszínű koktélruhánál. És milyen jól is tette! Maria Lucia Hohan finom és leheletnyi anyaga tökéletesen illett a nyár közepén rendezésre került díjátadóra. Lábán egy Prada-magas sarkút viselt.

People's Choice Awards – 2013

Egy egyszerű földig érő hófehér ruhában mutatkozott az idei People’s Choice Awardson, a Ralph Lauren-költemény elvarázsolta a közönséget, így az est „kedvenc countryénekesnője” bókok hadában úszott a díjátadó folyamán.

Grammy Awards – 2013

Az eddigi legszebb megjelenése egészen biztosan az idei Grammyn következett be, a J. Mendel-estélyijében sokkal inkább hasonlított egy görög istennőre, mint egy énekesnőre. A szettjét Jimmy Choo-cipőjével tette teljessé.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Grammy Awards – 2008

Élete első Grammy-megjelenésére 2008-ban került sor, de akkor még nem sikerült a fiatal énekesnőnek felérnie egy ilyen rangos eseményhez. Talán eddigi legszörnyűbb baklövését itt követte el. Nem is kell mit mondani, ez a borzalmas és giccses kék ruha magáért beszél.

Grammy Awards – 2010

A két évvel későbbi Grammyn, azaz 2010-ben sem jött össze Taylornak. Egy flitteres sötétkék Kaufman Franco-ruhában jelent meg, ami főleg a mellkasánál állt előnytelenül rajta. Hozzá Christian Louboutin-cipőt választott.

27th Annual Nashville Symphony Ball – 2011

A 2011-es nashville-i bálon Taylor talán egy kicsit elvette a sulykot, és túlságosan egy igazi hercegnő báljába képzelte magát. Reem Acra 2012-es tavaszi kollekciójából választott egy világoskék-szürkés darabot, de nagy hiba volt. Nem elég, hogy teljesen lelapítja, a ruha földig érő tüllszerű alja rettentő sokká változtatja a kinézetet.

Elie Saab Spring/Summer Fashion Show – 2012

Taylor októberben megjelent a 2012-es Párizsi Divathéten. Elie Saab divatbemutatóját pedig az első sorból élvezhette, nem is értjük, hogy annyi mesés kreáció közül miért ezt az öreges darabot választotta ki magának. A tengerkék Elie Saab-ruha még az énekesnő stílusához is túl konzervatív volt.

MTV Video Music Awards – 2012

A 2012-es Video Music Awardson viselt J. Mendel fehér kiskosztümje megosztotta a véleményeket. Voltak, akik szerint jól állt a felnőttesebb stílus a szőke szépségnek, a kritikusok pedig túl öregesnek találták a szettet hozzá. Azt viszont be kell látni, hogy nagyobb sikert ért volna el, ha a saját korosztályából válogat egy fiatalosabb darabot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek