Starity

Drogmaffiához keveredett Gáspár Laci?

2013. március 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kábítószeres csoportot buktattak le, s úgy fest, az ügyhöz a magyar megasztárosnak is köze van.

hirdetés
Drogmaffiához keveredett Gáspár Laci?
Fotó: gasparlaci.hu

Gáspár Laci ismét rendszeresen jár szórakozóhelyekre, azonban ezentúl gyakrabban meg kell válogatnia, hová teszi be a lábát, nemrég ugyanis egy dílerhálózat lebuktatása során kiderült, Lacinak is köze lehet a dologhoz – írja a Blikk. Azóta az énekest kihallgatták, vér- és vizeletmintát is vettek tőle, de ismerősei állítják, az eredmény negatív lesz.

A megasztáros ügyvédje is felszólalt ennek kapcsán, a Borsnak adott nyilatkozata szerint előfordulhat, hogy titkon csempésztek kábítószert az italába: „Ha mégis drog nyomait találják benne, annak az lehet a magyarázata, hogy a tudta nélkül kábítószert kevertek az italába, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan gyógyszerek, amelyeknek a hatóanyaga megegyezik egyes drogokéval.”

Laci a TV2-nek elmondta, ismeri ugyan a gyanúsítottat, de köze nincs a maffiához, mindössze azért keveredett a szórakozóhelyre, mivel ismert ember lévén folyamatosan meghívásokat kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek