Starity

Sztárok és legnagyobb félelmeik IV.

2013. március 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha félelemről van szó, semmi sem lehet elég alaptalan. Ezúttal is öt sztárt és azok félelmeit mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és legnagyobb félelmeik IV.

Britney Spears

Az énekesnő bevallotta, leginkább a hüllőktől fél, ennek ellenére a siker érdekében képes volt kibírni perceket egy kígyóval a nyakában, amikor a VMA színpadán az I'm a Slave for You című dalát adta elő. Tavaly a Twitteren fejezte ki aggodalmát a kígyó iránt, majd kiderítette, a nőstény a Banán nevet kapta, és még mindig él és virul!


Fotó: Kevin Mazur/WireImage

Hilary Duff

Az anyuka a múltban már bevallotta, hogy nem egy dologtól tart, de amitől igazán retteg, az a föld és a homok! Félelme annyira eluralkodik rajta, hogy anélkül nem is bújik ágyba, hogy alaposan le ne törölné az ágyát. Csak elképzelni tudjuk, mennyire kiakadna, ha Dido Sand in My Shoes című dalát meghallaná valahol...


Fotó: Armando Gallo

Kristen Stewart

Megértjük, ha valaki azért fél a lovaktól, mert balesetet szenvedett, vagy megharapta őt az állat, Kristen gyermekkorában élt át kisebb sérülést, de még mindig retteg a paciktól. Ennek ellenére a Hófehér és a Vadászban lóhátra kellett pattannia, akkor sikeresen legyőzte a félelmét.


Fotó: Universal

Billy Bob Thornton

Ez az öreg pacák teljesen kikészül, ha antik dolgot lát! Olyannyira parázik a régiségektől, hogy félelmében hevesen zihálni kezd, ezt ő maga vallotta be egy interjú során. Ezért válogatja meg alaposan a hotelszobákat, ahol megszáll, mivel véletlenül sem szeretne olyan helyen aludni, ahol található antik bútor.


Kevin Winter/Getty

Nicole Kidman

Az Átkozott boszorkák sztárja irtózik a pillangóktól, egyenesen szaladni kezd, ha meglát egyet az utcán vagy az udvarukon. Csak remélhetjük, hogy Keith Urbannel közös kislányuk, Sunday Rose nem fog hazaállítani egy lepkegyűjteménnyel.


Fotó: WireImage

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek