Starity

Kiparodizálják ByeAlexet Mirigyék

2013. március 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Irigy Hónaljmirigy az X-Faktor után a Dalt oltja, természetesen ByeAlex lesz a következő műsoruk főszereplője.

hirdetés
Kiparodizálják ByeAlexet Mirigyék
Fotó: Red Lemon

ByeAlex egy csapásra híressé vált, s kapva az alkalmon az Irigy Hónaljmirigy örömmel parodizálta ki: legújabb műsoruk anyaga már elkészült, ezúttal az Eurovíziós Dalfesztiválból és magából a Dalból űztek poént – számolt be a Napi Ász. 11 dal lesz hallható a legújabb epizódban, melyet az M1 fog műsorára tűzni.

A show-ban a válogatók legjobb pillanatai is helyet kapnak majd, így Hujber Feri és Mészáros Árpád Zsolt közös csókjának felelevenítése is elmaradhatatlan volt.

„A karakterem már a bejáratnál akadályba ütközött, mivel a biztonságiak elvették tőle a csókálló rúzst és a Túl a barátságon DVD-t. Ez sem vette el a kedvét, így órákig tartó fogmosás és pár zacskó mentolos cukorka elfogyasztása után elcsattant az a bizonyos csók” – mesélte viccelődve Sipos Péter.

ByeAlexet Molnár Imre formálta meg, annak ellenére, hogy gyakorlatilag semmit sem tudnak róla, viszont remélik, hogy a közeljövőben ismét kifigurázhatják majd. Az Euroillúziós Dalfesztivál című epizód május másodikán lesz látható az M1-en.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek