Starity

Sorozatpremierek a Universal Channelen

2013. március 12. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Universal Channel idén nagyszerű sorozatokat tartogat a nézőknek, ugyanis nagy kedvenceink vadonatúj epizódokkal térnek vissza.

hirdetés
Sorozatpremierek a Universal Channelen

A Universal Channel ez évben több sorozatát is folytatja, méghozzá Magyarországon eddig még nem látott epizódokkal. Megnézhetjük ugyanis a Kékpróba harmadik szezonját, illetve a Haven, a Zsaruvér és a Hawaii Five–0 harmadik évadát is, ám azt még nem tudni, hogy pontosan mikor, a csatorna blogjában ugyanis az olvasható, hogy egyelőre nem döntötték el, hogy mikor is tűzik őket műsorra.

A csatorna egyébként új premiersorozatokkal is bővül, ám hogy pontosan melyek is ezek, hivatalos weboldalukon közlik majd nézőikkel a közeljövőben.

Jelenleg is futnak premierévadok, ugyanis vasárnaponként a Testvérek történetéért izgulhatunk, hétfőnként A férjem védelmében ügyvédei oldják meg ügyeiket, míg keddenként a Botrány című drámasorozat vonzza a képernyők elé a nézőket.

A csatorna kínálatára tehát idén sem lehet panaszunk, és ahogy elnézzük, a jövőben is lesz mit nézni nekik köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek