Starity

Áprilisban jön a magyar mozikba a Safe Haven

2013. március 12. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a magyar mozirajongók is megnézhetik az év egyik legszebb filmjét, ugyanis a Safe Haven szerepel a hazai mozik műsorkínálatában.

hirdetés
Áprilisban jön a magyar mozikba a Safe Haven

Amerikában február 8-án mutatták be a Nicholas Sparks regénye alapján készült Safe Haven című filmet, azóta pedig csak teltek a hetek, és a magyarországi vetítésről egy szó sem esett. Most azonban kiderült, hogy a Big Bang Media filmforgalmazó cég jóvoltából végre a magyar nézők is láthatják az alkotást, április 25-étől.

Azt még nem tudni, hogy milyen címen kerül a műsorkínálatba, de valószínűleg a könyvhöz hasonlóan ezt is Menedék címen forgalmazzák majd.

A film női főszerepét a countryénekesnőként és táncosnőként is rendkívül tehetséges színésznő, Julianne Hough játssza, partnere pedig a Las Vegas című sikersorozat egykori sztárja, Josh Duhamel.

A Safe Haven egyébként vetítésének első heteiben a legnézettebb öt film között volt a tengerentúlon, így nem is csoda, hogy hazánkban is műsorra tűzik. A filmnek a zenei albuma is megjelent, amelyen helyet kapott Colbie Caillat és Gavin DeGraw duettje, a We Both Now.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek