Starity

Íme, a tíz legbizarrabb házasság

2013. március 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azoknak, akik a melegházasság gondolatától is kiakadnak, nem ajánljuk a következő cikket. Összegyűjtöttük a legelképesztőbb házasságokat, amelyek valaha is köttettek ember és... nos, tehén, halott barátnő, Eiffel-torony között.

hirdetés
Íme, a tíz legbizarrabb házasság

Tehén

Bali szigetén egy tizennyolc éves fiút, Ngurah Alitot kényes helyzetben találták a szomszédja tehenével. Állította: a partnere egy gyönyörű nő, aki flörtölt vele. A tehén megszégyenítéséért arra ítélték, vegye nőül az állatot, ami igazán botrányos volt a közösségükre nézve, de az arának egy szava sem volt ellene.

Kecske

2006-ban egy szudáni férfi vett feleségül egy kecskét, a fent említett fiatalhoz hasonlóan ő is paráználkodni próbált szegény állattal, és a bíróság úgy határozott, a legjobb, ha elveszi. Sajnos nem éltek együtt sokáig gyönyörű házasságban, mivel az ara lenyelt egy műanyag zacskót, és megfulladt.

Az Eiffel-torony

Erika Eiffel, lánykori nevén LaBrie az egyik leghíresebb ember azok közül, akik tárgyakat vagy épületeket vettek el. 2007-ben, egy három évig nyúlt bírósági kereset végén sikerült hozzámennie a francia nevezetességhez. Nem állíthatjuk, hogy a kapcsolatuk monogám, hiszen többen is meghódíthatták Eiffelt, de ez Erikát nem zavarja.

Kutya

Sok állatházasság úgy keletkezett, hogy bíróság igyekezett büntetni a szodomistát, de vannak olyanok is, akik szeretetből veszik el házőrzőjüket. Erre példa Joseph Guiso, aki épp a parkban sétált szerettével, amikor észrevett egy ott lezajlott házasságot. Innen pattant ki az ötlet, hogy nőül vegye a labradorját, aki a Honey névre hallgat. Az esküvőre ugyanabban a parkban került sor, a család és a barátok előtt.

Autó

Maria Griffin éveken át gondolta úgy, hogy aszexuális, állította, első orgazmusa akkor érte, amikor a Chrysler Buildingre gondolt. Végül vásárolt egy Fordot, és egy barát által vezetett ceremónián hozzáment. Az esküvő után a nászutat egy táborban töltötték, Maria szerint pedig a szexuális életük egészséges és aktív.

A Berlini Fal

Eija-Riitta Berliner-Mauer volt az első, aki a publikum előtt mesélt nyíltan szerelméről, ami az épületeket, építményeket illeti, már gyerekként beleszeretett, mikor látta a tévében, számtalanszor meglátogatta, végül 1979-ben feleségül ment hozzá. Amikor 1989-ben lerombolták, és egész Németország ünnepelt, Mrs Berlin a férjét siratta.

Macska

Amikor a tizenöt éves Cecilia beteg lett, gazdája, Uwe Mitzscherlich elvitte az állatorvoshoz, aki közölte vele, nem fog sokáig élni (túlsúlyos volt, és asztmától szenvedett). Ekkor döntött úgy, újraértékeli a kapcsolatukat: Cecilia egy fehér miniruhát viselt a rendezvényen. Sajnos arról nincs információnk, életben van-e még.

Párna

Lee Jin-gyu egy dakimakurát vett feleségül, ami annyit tesz szó szerint: holland feleség. Gyakran nyomnak rá animefotókat, Lee kedvencével, Fate Testarossával dekorálta. Az emberek gyakran járkálnak párnákkal, ha nagyon elkényelmesednek, Miss Testarossa is megjárt pár éttermet, parkot, mielőtt feleség lett volna. A ceremónia 2008-ban zajlott, és csak mosás kérdése, meddig tart a boldogság.

Delfin

Sharon Tendler egy Cindy nevű delfint vett el, az izraeli Eilatban, annak ellenére, hogy az állat is nőstény volt, Sharon azonnal szerelembe esett, és évente meglátogatta őt. 14 évnyi látogatás után idomítójától kért engedélyt, de Cindy sajnos öreg kora miatt hamar életét vesztette.

Halott barátnő

Deffy tíz évig alkotott egy párt Sarinya Kamsookkal, akit még az egyetemen ismert meg. 2012 januárjában Sarinya életét vesztette egy autóbalesetben, és halála után Deffy azonnal elhatározta, hogy feleségül veszi. Az esküvő ugyanott zajlott, ahol a temetés is; gyűrűvel az ujján megcsókolta a halott menyasszonyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek