Starity

Sherlock: lesz negyedik évad

2013. március 13. 15:03   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BBC TV-csatornán nagy sikerrel futó Sherlock sorozat harmadik évadját nemrég kezdték forgatni, azonban az egyik szereplő elszólta magát: lesz negyedik is.

hirdetés
Sherlock: lesz negyedik évad

Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) és Martin Freeman (Dr. John Watson) főszereplésével futó sorozat harmadik évadját a napokban kezdték forgatni, de az egyik főszereplő egy újságírónak úgy nyilatkozott, hogy újabb két évadról szól a szerződés, tehát minden bizonnyal érkezik majd egy negyedik szezon is.

Cumberbatch azt is elárulta, hogy ő azt sem bánná, ha még néhány évadon át folytatódna a sorozat, s erről Freeman is hasonlóan gondolkodik. Minden bizonnyal a BBC is osztja ezt a véleményt, hiszen a sorozat nemcsak a csatorna egyik, hanem a legsikeresebb sorozata, de a főszereplők és a készítők is egyre népszerűbbek külföldön is. Gondoljunk csak arra, hogy Benedict Cumberbatch igen jelentős szerepet kapott az idei év egyik legjobban várt filmjéban, a Sötétség – Star Trek című szuperprodukcióban.

A harmadik évad előreláthatóan valamikor idén ősszel kerülhet majd adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek