Starity

Thalía díjat nyert Spanyolországban, hamarosan kezdi a turnéját

2013. március 15. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Spanyolországba érkezett legújabb stúdióalbumának promóciója céljából, és másnap máris díjat zsebelt be alkotásáért egy rendezvényen.

hirdetés
Thalía díjat nyert Spanyolországban, hamarosan kezdi a turnéját
Fotó: Sony Music

Thalía tizenharmadik, spanyol nyelvű stúdióalbuma az Habítame siempre, ami 2012. november 19-én jelent meg a Sony Music Latin kiadó gondozásában Mexikóban és az Egyesült Államokban. A leginkább feldolgozásokat és néhány vadonatúj dalt tartalmazó album Mexikóban már háromszoros platina–, az USA-ban pedig aranylemez lett.

Az El Mexicano értesülései szerint 2013. március 12-én a mexikói énekesnő Spanyolországba érkezett, hogy ott népszerűsítse albumát, másnap pedig díjat is nyert egy gálán, melyet a spanyol Cadena Dial rádiócsatorna Santa Cruz de Tenerifében (Kanári-szigetek) rendezett meg. Ezenkívül természetesen interjúkat is adott az ibériai országban a gyönyörű díva.

Thalía előtt mozgalmas hónapok állnak: március végén megkezdi a ¡Viva! turnét, ami már a második nagyszabású koncertsorozata. Ennek során fel fog lépni az Egyesült Államokban és Mexikóban is, az alábbi bontásban.

  • Március 24.: Chicago, Illionis, USA – The Vic Theater
  • Március 26. és 28.: Los Angeles, California, USA – The Wiltern
  • Március 30.: Houston, Texas, USA – Arena
  • Április 3.: New York City, USA – Best Buy Theater
  • Április 26. és 27.: Mexikóváros, Mexikó – Auditorio Nacional


Forrás: Cadena Dial

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek