Starity

Ang Lee első televíziós munkájába kezd

2013. március 16. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas filmrendező most a televízió világában próbálja ki magát – rábízták egy új sorozat pilotjának rendezését.

hirdetés
Ang Lee első televíziós munkájába kezd
Fotó: Getty Images

Ang Lee, a Túl a barátságon és a Pi élete című, Oscar-díjakkal jutalmazott filmek 58 éves rendezője most a televízió világa felé fordul, ugyanis felkérték, hogy rendezze meg egy új sorozat, a Tyrant bevezető epizódját.

A Tyrant egy átlagos amerikai család életét mutatja be, akik egy közel-keleti nemzet zűrös ügyeibe keverednek. A forgatás ezen a nyáron kezdődik az amerikai kábelcsatorna, az FX irányítása alatt. A Homelandből ismert Howard Gordon és Gideon Raff tartoznak a producerek közé.

„Ang Lee már többször megmutatta, hogy képes olyan mélységükben bemutatni a szereplőket, hogy feltáruljon az egyetemes emberi természet”nyilatkozta az FX elnöke, John Landgraf.

Lee, akinek a nevéhez olyan díjesővel kitüntetett filmek fűződnek, mint a Crouching Tiger, a Hidden Dragon, a Jane Austen-regényéből készült Sense and Sensibility, valamint a képregényből született Hulk, múlt hónapban végignézhette, amint a legutóbbi filmje négy Oscar-díjat gyűjt be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek