Starity

Az Atomic Kitten is beszáll a parfümiparba

2013. március 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Atomic Kitten visszatért, ám nem csak zenei téren várhatunk tőlük újdonságokat!

hirdetés
Az Atomic Kitten is beszáll a parfümiparba

Az Atomic Kitten nevű brit együttes már tavaly bejelentette, hogy visszatérnek, ami idén meg is történt. Natasha Hamilton elmondta, hogy már készül az új albumuk, ami mellett van még egy újdonságuk: saját parfümöt dobnak a piacra!

„Három különböző illat fog készülni, ami minket jellemez. A rajongók a hármat egy csomagban vehetik meg. Elmentünk a kozmetikai céghez, hogy kiválasszuk az illatokat.” Sajnos azt már nem osztotta meg a közönséggel, hogy milyen illatok mellett döntöttek, azonban biztos, hogy csodálatos parfümök fognak születni, hiszen a lányoknak remek az ízlésük!

A gyönyörű énekesnő a visszatérésről is beszámolt. Elmondta, hogy az együttesben nincs vezető énekes, és hogy lassan, de biztosan haladnak a munkájukkal, mert legalább olyan jó albumokat szeretnének kiadni, mint a korábbiak. Vajon a lányoknak sikerül felülmúlniuk önmagukat zenei téren?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek