Starity

Öt népszerű pasi, akiket még talán sosem hallottál énekelni

2013. március 17. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a cikkben arra vállalkoztunk, hogy bemutassunk néhány népszerű úriembert, akik a színészet terén rendkívül ismertek ugyan, de csak kevesen tudják róluk, hogy énekeltek is már, több-kevesebb sikerrel.

hirdetés
Öt népszerű pasi, akiket még talán sosem hallottál énekelni

A cikkünkben bemutatunk néhány méltán népszerű és kedvelt férfi színészt, akiket sokan valószínűleg még nem is hallottak énekelni, pedig már megpróbálkoztak vele, akár filmes vagy színházi projekt, akár egy showműsor kedvéért. És hogy kinek mennyire megy a dolog? Azt döntse el mindenki!

Rowan Atkinson

Ki ne ismerné Rowan Atkinsont? A népszerű brit komikus azon túl, hogy számtalanszor bújt már Mr. Bean bőrébe, és sok szerepet eljátszott, szokott énekelni is. Igaz, elsősorban csak a vicc kedvéért. Nem egy videó található róla az interneten, ahol egy-egy humoros műsor vagy színházi előadás keretein belül mikrofont ragad, és dalra fakad. Az alábbi kisfilmben sincs ez másként, ahol most éppen egy szőke parókában csillogtatja meg énektudását.

Halit Ergenç

A legkékebb szemű török színészt a magyar közönség leginkább a Seherezádé című sorozatból, valamint a jelenleg is nagy népszerűségnek örvendő Szulejmán címszerepéből ismerheti. Halit amellett, hogy színészi tehetsége vitathatatlan, az énekléshez is ért. A kellemesen mély orgánumú úriember olykor szívesen énekel, megmutatva a közönségnek, milyen sokoldalú. Az alábbi videóban meghallgathatjuk, milyen is az, amikor a Nagy Szulejmán szultán angolul énekel egy szép, romantikus dalt.

Christopher Eccleston

Nálunk leginkább a Doctor Who sci-fi sorozat 9. Doktoraként ismert brit Christopherről szintén nagyon kevesen tudják, hogy egy-egy filmszerep kedvéért ő is dalra fakadt már. Nem volt ez másként itt sem: a BBC 2001-es, Strumpet című, Danny Boyle által rendezett produkciójának zárójelenetében egyszer csak a Top of the Pops színpadán találja magát...

Fernando Colunga

Az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb mexikói színész is kacérkodott már az énekléssel, bár amikor erre konkrétan felkérték, kikötés volt, hogy azt a lehető leghamisabban tegye. Karrierje első felében ugyanis szerepet kapott Paulina Rubio oldalán a Bésame en la boca (Csókolj szájon) című mozifilmben, ahol egy mulató tulajdonosát kellett alakítania. A színész egyébként civilben sokkal jobb énekhanggal rendelkezik, mint ami a kisfilmben hallható, de kollégáival ellentétben nem tervez kiadni egyetlen lemezt sem.

Nathan Fillion (és Neil Patrick Harris)

A sármos színész több sikeres produkcióban szerepelt már hazánkban is, de jelenleg talán a Castle című sorozat által tudhatja magának a legtöbb rajongóját. A mindig vidám és humoros úriemberről szintén csak a legnagyobb rajongói tudják, hogy énekelt már néhányszor, és nincs is rossz hangja. Nathan többek között részt vett már a Dr. Horrible's Sing-Along Blog nevű komikus projektben, ahol a szintén népszerű színész, Neil Patrick Harris volt a partnere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek