Starity

Donatella Versace tervezi Lady Gaga esküvői ruháját

2013. március 18. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az időpont még nincs kitűzve, annyi bizonyos, hogy Lady Gaga esküvői ruháját barátnője, Donatella Versace tervezi meg.

hirdetés
Donatella Versace tervezi Lady Gaga esküvői ruháját

Lady Gaga állítólag nyáron készül hivatalosan is összekötni az életét barátjával, a színész Taylor Kinney-vel, és a beszámolók szerint maga Donatella Versace tervezi az esküvői ruháját. Az énekesnő egy fekete és aranyszínű selyemből készült ruhát kért, gyémánttal kirakott mellrésszel, lekapcsolható szoknyával és uszállyal.

Egy forrás elmondta a brit The Sun pletykalapnak: „Gaga milliókat költ az esküvőjére és a ruhájára, amit Donatella Versace tervez, és ami önmagában több ezer dollárba kerül majd. Gaga azt gondolja, hogy a fehér nyálas szín, ezért ő fekete és arany selymet akar, olyan őrült levehető részekkel.”

Lady Gaga barátja, DJ Lady Starlight, aki korábban együtt turnézott az énekesnővel, nemrég elmondta, hogy a pár alig várja, hogy ősszeházasodjanak – és ennek minél hamarabb, már ezen a nyáron meg kell történnie.

Lady Starlight, aki mind a színpadon, mind a stúdióban együtt dolgozott már Gagával, elmondta a brit Daily Star magazinnak: „[Gaga] azt mondta nekem, hogy ő [Taylor] az igazi, és erre mindenki rájön, amikor együtt látja őket... A sors is egymásnak teremtette őket. Először azt gondoltam, hogy ez a pasi túl szexi ahhoz, hogy menő legyen, de ma már úgy gondolom, hogy nagyon klassz srác.” Majd hozzátette, hogy nyáron Taylor egy időre szünetet tart a forgatások közt, és Gaga is a minimálisra csökkenti a stúdióban töltendő időt, így arra számít, hogy hamarosan bejelentik a nagy hírt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek