Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. március 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt héten a vörös és a világos szín mellett döntöttek a sztárok; íme, nyolc sztár, aki igazán elnyerte tetszésünket összeállításával.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Március 11–17. között került megrendezésre többek közt a Laureus World Sports Awards, és persze továbbra is zajlik a Spring Breakers népszerűsítő körútja. Sokan mellényúltak a múlt héten, de szerencsére voltak olyanok, akik ismét elkápráztattak minket, így most az elmúlt hét legstílusosabban felöltözött celebjeit prezentáljuk nektek!

Carrie Underwood

A countryénekesnő a St Pancras Renaissance Hotelben pózolt a fotósoknak szerdán (március 13-án) Londonban. A harmincéves Carrie-ről az idei Countryfesztivál alkalmából készítettek néhány fotót, amelyeken egy Katherine Feiner-ruhában látható, Giuseppe Zanotti-cipőket és Swarovski-ékszereket viselve.

Abbie Cornish

A színésznő Naomi Watts, Zoe Saldana és Nina Dobrev társaságában jelent meg a második alkalommal megrendezett 25 Most Powerful Stylists Luncheon nevű eseményen, melyet a The Hollywood Reporter és Jimmy Choo rendezett szerdán.

Abbie a Safiyaától választott ruhát, hozzá Just Fab-cipőt, Jimmy Choo-retikült kölcsönzött, az ékszereket pedig a Le Vian és az Arunashi segítségével kombinálta.

Eva Longoria

Longoria a 2013-as Laureus World Sports Awardson jelent meg Rio de Janeiróban hétfőn. Egy gyönyörű, John Galliano-estélyiben és Martin Katz-gyémántokkal vett le a lábáról mindenkit, a piros szín egyszerűen öltözteti.

Nikki Reed

Az Alkonyat sztárja bemutatta, hogyan lehetünk lezseren is stílusosak. Egy Nation LTD-pólóban, Mlle-dzsekiben jelent meg a 2013-as SXSW Filmfesztiválon, egyszerre egyszerű és feltűnő összeállítást választott.

Selena Gomez

Az egykori Disney-sztár ismételten megmutatta, hogy ő már nem kislány: Reem Acra tavaszi kollekciójából választott egy elbűvölő darabot, hozzá egy fekete Jimmy Choo-táskát és Lorraine Schwartz-ékszereket kölcsönzött.

Olivia Wilde

A színésznő az Incredible Burt Wonderstone premierjén jelent meg, melyet a TCL Chinese Theatre-ben tartottak hétfőn. A 29 éves színésznő kollégái társaságában – Jim Carrey, Steve Carrell – pózolt a fotósoknak egy fekete Gucciban, ami mellé Charlotte Olympia-cipőt, Edie Parker-retikült és Rona Pfeiffer-ékszereket társított.

Jessica Mauboy

A 23 éves énekes-színésznő a The Sapphires New York-i vetítésén jelent meg ebben a lágy, hullámos szabású Galanni-tervezte ruhában, mely oldalt nyitott és aranyszegéllyel futtatott a dekoltázsrésznél.

Bella Thorne

Vanessa Hudgens és Selena Gomez társaságában jelent meg a vörös szőnyegen a Spring Breakers Los Angeles-i premierjén, egy bohókás kislányos Valentino-miniben, a rózsaszín rúzs és a Chanel-hatású körömlakk ellenére sem tűnik habosnak az összeállítása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek