Starity

Majdnem belehalt a vetélésbe Gwyneth Paltrow

2013. március 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő fájdalmas élményt osztott meg múltjáról: egy vetélés során vesztette el harmadik gyermekét, amely majdnem az életébe került.

hirdetés
Majdnem belehalt a vetélésbe Gwyneth Paltrow
Fotó: Armando Gallo

Gwyneth Paltrow a Britain’s Mail magazinnak nyilatkozott egyik legfájdalmasabb emlékéről: nem tarthatott sokáig az öröme, mikor harmadik gyermekével volt várandós, és már abban sem biztos, hogy újra bevállalna egy gyermeket – nem is biztos, hogy lehetséges lenne, hiszen a vetélés majdnem az életébe került.

A színésznő két gyermeket nevel, a nyolcéves Apple-t és a hatéves Mosest, és állandóan nyaggatják édesanyjukat, mivel kistesót szeretnének. „Mivel a harmadik baba nem jött össze, és majdnem meghaltam, másként állok hozzá az ötlethez. Maradjon minden így, vagy próbáljuk újra?”

A Bizonyítás sztárja hozzáfűzte, azért sem biztos abban, hogy bevállalna egy újabb gyermeket, mivel a tragédia után igazi ronccsá vált. Viszont férjével minden döntést közösen hoznak, és elkötelezett szülőkként viselkednek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek