Starity

Bárki kibérelheti Dundikát egy menetre

2013. március 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Százezer forintért bármit vállal, szívesen végez intim masszázst és kényeztet férfiakat – áll egy szexoldal hirdetésében.

hirdetés
Bárki kibérelheti Dundikát egy menetre
Fotó: RTL II/Sajtóklub/Fiala Gábor

Egy Angel néven regisztrált felhasználó Dundika CKM-es és playboyos képeivel csalogatja magához a látogatókat. Állítja; mindent bevállal, de 650 ezerért egész hétvégére is kibérelhető, legyen szó baráti játszadozásról vagy vad orgiákról.

Dundika a Blikknek nyilatkozott a megtalált escortoldalról, amelyen 2012 ősze óta „aktív”, és több mint háromezer megtekintést kapott. „Nem először történik velem ilyesmi. Az adatok hibásak, hiszen sem a korom, sem a magasságom, sem a súlyom, de még csak a méreteim sem azok, amik ott olvashatók.”

A fiatal anyukát bosszantotta a dolog, de beletörődött már, hogy felhasználják a fotóit, ennek ellenére azon gondolkodik, talán jogi útra kellene terelnie az ügyet, hiszen mégiscsak visszaéltek a képeivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek