Starity

Robert és Kristen felejtenék az Alkonyatot?

2013. március 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szerelmespár bánja már, hogy részt vettek a film elkészítésében – ezt állítja legalábbis Stephenie Meyer, a könyvsorozat írója.

hirdetés
Robert és Kristen felejtenék az Alkonyatot?
Fotó: Summit Entertainment

Mindkettejük számára az igazi sikert és áttörést az Alkonyat-filmszéria hozta meg, ez tény, viszont úgy tűnik, mindketten bánják már, hogy egyáltalán megtörtént. Az írónő, Stephenie Meyer a The Times magazinnak nyilatkozott kettejükről, szerinte az Alkonyat csak megviselte őket.

„Nem hiszem, hogy úgy élvezik a sikert, ahogyan mások, és ezt teljesen megértem, de rosszul érzem magam emiatt. Ha lenne lehetőségük, el sem tudnám képzelni, hogy újra részt vennének a filmben, mert óriási árat fizettek érte. Biztosan bánják, hogy elkészült.”

Steph azt is hozzáfűzte, ugyan vannak színészek, akik a rivaldafényre vágynak, de ők ketten biztosan nem tartoznak ide, és úgy érzi, ez az ő hibája. „Sokan együtt tudnának élni a hírnév árnyoldalával is, de Kristen és Rob nem, ez teszi annyira ironikussá és tragikussá az egészet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek