Starity

Kislányt vigasztalt koncertje közben Pink

2013. március 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Félbeszakította koncertjét, mert egy síró kislányt vett észre a tömegben, akit megvigasztalt a színpadon.

hirdetés
Kislányt vigasztalt koncertje közben Pink

Pink bebizonyította, hogy anyai ösztönei és szeretete mindig vele vannak: egy philadelphiai koncerten, melyet a Wells Fargo Centerben tartottak, az énekesnő épp a Who Knew című slágere előadásánál járt, mikor hirtelen megkérte a gitárost, hagyja abba a játékot, majd a tömeg felé fordult.

„Minden rendben van idelent? Jól van a kislány? Mi történt? – kérdezte Pink a tömegtől, egy apró rajongó ugyanis könnyekben tört ki. – Miért sír?”

Értesítették az énekesnőt, hogy történt egy kisebb civakodás a tömegben – nyilván lökdösődtek az izgatott rajongók, ettől fakadt könnyre a fiatal lány. „Mert dulakodtak? Ti mind veszekedtek és dulakodtok egy kislány körül? Gyere, jól van, jól van” – majd felvezette a színpadra, ahol ajándékokkal kínálta, melyet a rajongók dobtak fel számára. Szégyellősen elfogadta a celeb ajándékait, majd Pink megköszönte a „gyönyörű kislány”-nak, amiért felment a színpadra, majd folytatta a dalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek