Starity

Keira Knightley hamarosan Chanel bőrébe bújik

2013. március 20. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb filmjében a brit színésznő a franciák egyik nemzeti ikonját, Coco Chanelt fogja alakítani.

hirdetés
Keira Knightley hamarosan Chanel bőrébe bújik
Fotó: wenn.com

Keira Knightley megkapta Coco Chanel szerepét abban a készülő rövidfilmben, amit a világhírű divattervezőről forgatnak hamarosan. Nem ő az első, aki annak a nőnek a bőrébe bújt, aki népszerűvé tette a kis fekete ruhát.

Vajon Keira felér majd az elődeihez? Kemény kérdés, hiszen olyan legendás filmcsillagokkal kell felvennie a versenyt, mint a francia szépség, Audrey Tatou (akit Oscar- és BAFTA-díjra jelöltek a 2009-es Coco Avant Chanel című filmjéért), Anna Mouglalis, a francia mozirajongók másik kedvence, aki a Coco Chanel & Igor Stravinsky című filmben mutatta meg a tehetségét, szintén 2009-ben. Az ikonikus amerikai színésznő, Shirley MacLaine 2008-ban játszotta el a hálás szerepet egy televíziós filmben, a legendás Katherine Hepburn, aki a legtöbb Oscar-díjjal büszkélkedhetett a színésznők között, pedig a színpadon játszotta el Chanel szerepét a Coco című musicalban.

A készülő filmet Karl Lagerfeld rendezi – az idős kora ellenére is fiatalos és mindig megújulásra képes divattervező, akinek iPadje és saját Twitter-oldala is van, a macskájának pedig két szobalánya.

Abban biztosak lehetünk, hogy Keira és Karl olyan munkát fog kiadni a kezéből, ami méltó a divat halhatatlan királynőjéhez, azonban a brit színésznőnek még fejlődnie kell egy kicsit, hogy felérjen Chanelhez és Hepburnhöz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek