Starity

Amber Rose megmutatta szülés utáni alakját

2013. március 20. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három héttel szülés után Wiz Khalifa jegyese csodásan fest! A boldog anyuka képeket posztolt Instagramra, melyekben bemutatta, máris ledobott néhány kilót.

hirdetés
Amber Rose megmutatta szülés utáni alakját

Bár Wiz Khalifa és Amber Rose még nem házasodott össze, február elején kiderült, hogy már jegyben járnak. Valószínűleg azért siettették ezt a dolgot a múlt hónapban ennyire, mert 2013. február 21-én megszületett a pár első gyermeke, aki a Sebastian „Bash” Taylor Thomaz nevet kapta.

Amber Rose számára nem volt nehéz megszabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól, és néhány héttel a szülés után már posztolt is képeket Instagramra, melyeken piros ruhában pózol. Pár szóval kommentelte a fotókat: „Három héttel ezelőtt szültem meg Sebastiant, és nagyszerűen érzem magam!”

Rose Twitter-profiljából kiderül, hogy ő és a híres rapper nagyon élvezik, hogy szülők lettek: „Én, Bash és apuci az ágyban fekszünk, és a Rontó Ralph-ot készülünk megnézni. Nem is kérhetnék jobb férjet és kisfiút!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek