Starity

Zámbó Krisztián műsorvezető lesz

2013. március 21. 14:02   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor legmegosztóbb énekese ismét kitalált valamit, hogy ne bújjon ki a reflektorfény alól: beszélgetős műsort fog vezetni.

hirdetés
Zámbó Krisztián műsorvezető lesz
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián új vizekre evez. Nemrég jelent meg életrajzi könyve, Ide lőjetek! címmel, és most a műsorvezetők életébe kóstolhat bele, ugyanis régi álmát valósítja meg: egy zenés műsort fog vezetni.

A show-ban számos híres sztárral fog beszélgetni és megemlékezni apjáról, fontos szerepet kapnak benne Jimmy dalai és ereklyéi is. A Bors információi szerint az adástervre az RTL Klubhoz tartozó Muzsika TV már igényt tartott.

„Egyelőre nem szeretnék semmit mondani, még nem vagyok túl a tárgyalásokon. Ha sikerül dűlőre jutnom valamelyik csatornával, akkor szívesen elárulom a részleteket, előre viszont nem akarok elkiabálni semmit, mert akkor nem biztos, hogy összejön a dolog” – nyilatkozta rejtélyesen az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek