Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban – Kat Graham

2013. április 15. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ezen részében a Vámpírnaplók boszijának összeállításait elemezzük.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban – Kat Graham

Kat Graham a legújabb áldozatunk, akinek stílusa igen egyedi és változatos. Megjelenései megosztják a nagyközönséget, mivel vagy teljesen odáig van érte valaki, vagy a hideg kirázza az embereket a gyönyörű színész-énekesnőre nézve. Lássuk most cikksorozatunk legújabb részében a legszebb és legrosszabb szettjeit!

A legszebb ruha-összeállítások:

The Ripple Effect Charity Dinner – 2011

Bonnie Benett megformálója lehengerlően festett ebben a kék, pántnélküli Lloyd Klein estélyiben, mely tökéletesen állt rajta és kiemelte irigylésre méltó alakját is egyszerű, mégis nagyszerű szabásával. A ruha mellett szolid sminkkel, passzoló kiegészítőkkel és lágy hullámokkal vonta magára a figyelmet.

Teen Choice Awards – 2012

Kat a tavalyi TCA-n egy Mara Hoffman által tervezett Veracruz-ruhában jelent meg, amely érdekes mintázatával és színharmóniájával egyaránt remekül helyt állt. Megjelenéséhez kék és lila színben pompázó magassarkút, egy arany nyakláncot és elefántcsont és neon-zöld színű retikült választott.

The Trevor Project – 2012

Ez a fekete Maria Lucia Hohan kreálmány is a legjobb választások közé tartozik egyszerű szabásával és merész oldalkivágásával. A gyönyörű sztár nem vitte túlzásba sem a sminket, sem a kiegészítőket, ráadásul haját is kontyba tűzték, teret engedve ezzel a dressznek.

Victoria's Secret SWIM Party – 2013

Az Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel és Karlie Kloss által rendezett bulin egy bézs színben pompázó konzervatív, ám mégis ragyogó pántnélküli estélyiben jelent meg. Az énekesnőként is egyre magasabbra törő lány ezúttal kiegészítők nélkül pompázott, letisztult szettjét azonban a piros körmök izgalmasabbá tették.

iHeartRadio Music Festival – 2012

Ez a csillogó-villogó ezüst Marc Bouwer 2012-es kollekciójából származó igen feltűnő darab minden tekintetet Katre vont az iHeartRadio fesztiválján még tavaly. A miniruha feltűnő színe mellett bevállalós hátkivágása is megemlítésre méltó, ráadásul frizurája és sminkje is tökéletes harmonizál, egyedül a cipővel nem vagyunk maximálisan megelégedve.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Environmental Media Awards – 2012

Elég érdekes ruhára esett választása ez alkalommal, hiszen Chalayan 2012-es őszi kollekciójának darabja nem éppen a legelőnyösebb. A letisztult bőrszínű anyag és a kis metálos rész nem a legjobb párosítás, ráadásul a hozzá választott barna-rózsaszín lábbeli sem passzol igazán.

Bing „Summer Of Doing” Celebrity Volunteer Event – 2012

Hiába jótékonysági rendezvényen jelent meg Kat, ahol illendő a nem kirívó öltözék, ez a Joyrich 2012-es őszi/téli kollekciójából származó együttes katasztrofális! A fehér alapon lévő angyalkák a ruhán szörnyen néznek ki, az arany nyaklánccal együtt.


Audi Kick Off Emmy Week – 2011

A 2011-es Emmy egyik partijára, méghozzá az Audi és David Yurman által rendezett összejövetelre újabb érdekes összeállításban látogatott el. A fekete nadrág és a blézerszerű felső Lloyd Klein kezei közül került ki, alá pedig egy virágszirmos mintával díszített melltartóra hajazó topot vett fel. A látvány inkább a „te jó ég” kategóriába sorolandó, mintsem a lélegzetelállítóba.

KIIS FM's Jingle Bell Ball – 2011

A DimePiece és Dr. Martens által tervezett fekete alapú, virágmintás ruha igen megosztotta a nagyérdeműt, mivel akadtak olyanok, akiknek tetszett és olyanok is, akik inkább a förtelmes jelzőt pártolták. A fekete Oh shit feliratos kabát és az ugyanilyen színben pompázó bakancs egyáltalán nem passzolt a nőiesebb darabhoz.

The 5th Staples for Students School Supply Drive – 2012

Kat igazán bevállalós a divat terén, ami ezen szettjén is megmutatkozott. Az ASOS pántnélküli, kacifántos mintákban gazdag top alapjában véve nem is lett volna rossz választás, de a fekete-fehér csíkos és narancssárga aljú szoknya messze nem a várt hatást keltette plusz az ékszerek és a cipő is teljesen elüt egymástól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek