Starity

Több sztár elrablását tervezték Joss Stone támadói

2013. március 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joss Stone támadói más celebekre is vadásztak: Beyoncét és a Girls Aloud tagjait is el akarták rabolni.

hirdetés
Több sztár elrablását tervezték Joss Stone támadói

Két évvel ezelőtt majdnem tragédia történt: két férfi kitervelte Joss Stone elrablását. Jelenleg is folynak a tárgyalások ez ügyben, a bíróságon most kiderült: a támadók nem csak Jossra vadásztak.

Kevin Liverpool társával, Junior Bradshaw-val jelent meg az Exeter Crown bíróságon, akiket emberrablási és -ölési kísérlettel vádolnak. Tegnap kapott kézhez a bíró egy kézzel írott naplót, amelyben erőszakos terveket eszeltek ki a vádlottak. Joss után a Girls Aloud tagjaira és a Crazy in Love énekesnőjére csaptak volna le, de kieszelték Dizzee Rascal, Eminem, Craig David, R Kelly és Chris Brown elrablását is!

Kevin listát írt azokról a fegyverekről, amelyeket be kell szerezniük az akciókhoz, vásárolni szándékoztak néhány automata gépfegyvert, de még kardokat is. Amikor lecsaptak rájuk a rendőrök, késeket, kézieszközöket és szemetes zsákokat találtak náluk, mint kiderült: az énekesnő tetemét a folyóba kívánták dobni.

Joss nemrég bevallotta: korábban sosem zárta az otthonát, de mióta az ügynek híre ment, nem érzi magát biztonságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek