Starity

A jó ügyért maszkírozták el magukat az agymenők

2013. március 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új köntösben mutatták be a Rocky Horror Show-t az Agymenők sztárjai; mindannyian az Alzheimer-kórra szeretnék felhívni az emberek figyelmét.

hirdetés
A jó ügyért maszkírozták el magukat az agymenők
Fotó: Invision Photos

Jim Parsons, Kaley Cuoco és Johnny Galecki elkészítették saját Rocky Horror Picture Show-jukat a 2013-as A Night at Sardi-gálára, mely egy jótékonysági rendezvény, az Alzheimer-kórra hívja fel a figyelmet. A sztárok szerdán vettek részt az eseményen a Beverly Hilton Hotelban, Kaliforniában. Több híresség is énekelt és táncolt, produkciójukkal a kutatásokat szeretnék népszerűsíteni.

A The Big Bang Theory szereplői a The Time Warpot adták elő, Simon Helberg, Melissa Rauch, Mayim Bialik és Kunal Nayyar is alaposan kivette a részét az előadásból, Jim Parsonsra pedig rá sem lehetett ismerni!

„Ez az ötödik évünk így, a csapatként, mindig eljövünk, hogy felhívjuk a figyelmet az Alzheimer-kórra. Nincs rá gyógymód, tehát nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetünk” – mesélte a Sheldont alakító színész az Entertainment Tonightnak.



Fotó: Invision

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek