Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miranda Kerr

2013. április 20. 18:06   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret exangyala már rengeteg eseményen részt vett – néha kevesebb, néha pedig több sikerrel. Általában kifogástalan a megjelenése, de az is előfordul, hogy hatalmas hibát vét. Cikksorozatunk legújabb részében Miranda Kerr vörös szőnyeges felvonulásait vesszük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miranda Kerr

A legszebb ruha-összeállítások:

Miranda 2011-ben tért vissza a Victoria's Secrethez egyéves szülési szabadsága után. A fashion show előtt bemutatták a Fantasy Brát, amit Orlando Bloom kedvese viselt a kifutón. Ezen az eseményen egy pink Michael Kors-kreációban pózolt a milliókat érő melltartó mellett. A magasan felsliccelt ruhát egy arany szandállal és pár letisztult ékszerrel párosította.

Miranda soha nem feledkezett meg a gyökereiről, így minden évben próbál ott lenni a legtöbb neves ausztrál eseményen. 2012 januárjában az AACTA díjátadón is feltűnt, ahol egy Colette Dinnigan-szaténruhát viselt, Prada-magassarkúval és Bulgari-kiegészítőkkel megbolondítva. Megjelenése makulátlan és figyelemre méltó volt, egyértelműen ő volt az est fénypontja.

2012. szeptember 9-én rendezték meg Tokióban Samantha Thavasa legújabb táskakollekciójának promótálását. A rendezvényre Miranda is egy ilyen táskát választott, kiegészítői visszafogottak voltak, így ismét ruháján volt a hangsúly, aminek megálmodója Josh Goot, míg bőrcipellőjének tervezője Alaia Azzedine.

Úgy tűnik, nagyon bejött Kerr kisasszonynak a lábvillantás. Ezúttal a 2013-as Golden Globe-on vetette be a „titkos fegyvert”. A bordó, mélyen dekoltált estélyi Zuhair Murad nevéhez fűződik, és a ruhája színéhez tökéletesen passzoló rúzst választott. A táska és a cipő Salvatore Ferragamo, míg az ékszerek H. Stern tervezései, mégis a legragyogóbb „kiegészítője” a mosolya volt.

„A kevesebb néha több!” – valószínűleg ez volt Miranda mottója, mikor ebben a szettben jelent meg a David Jones Fashion Workshop februári eseményén. A szoknya és a különleges peplummal ellátott felső a Scanlan & Theodore kollekciójából való, a cipők a Valentinótól, az óra pedig a Bulgaritól származik. Mégis a legfeltűnőbb dolog a megjelenésében egy bizonyos ear cuff/fül mandzsetta volt, amit Ryan Storer tervezett.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Miranda a Louis Vuitton 2011 decemberi bemutatóján a tervező egyik darabjában jelent meg. A ruha maga nem lenne olyan rossz – bár van egy olyan érzése az embernek, mintha ki lenne fakulva –, ha fel lenne dobva. Viszont Miranda a letisztultság és egyszerűség híve, így a legnagyobb hangsúlyt ismét a ruhára szentelte a kiegészítők helyett, ami nagy hiba volt.

A világ egyik legnagyobb topmodelljének ízlése 2012-re igen kifinomult lett, de néha még így is előfordul, hogy bakizik. Tavaly talán a legnagyobb hiba ez a nadrágkosztüm volt, ami Helmut Land nevéhez fűződik. A szigorúan két oldalra fésült és hátrafogott haj is ront az összképen. Egyedül talán ez a Tabitha Simmons masnis cipő volt jó választás.

Ki gondolná, hogy még Oscar de la Renta is tud borzasztó munkát kiadni a kezei közül? És hogy pont Miranda Kerrnek akad meg a szeme ezen a habos-babos ruhakölteményen? A januári Qantas Airways’ VIP koktélpartin pedig ez történt. Hiába volt a Christian Louboutin-cipő és a Bulgari-ékszerek, ezen a ruhán már semmi sem segített. Sőt, a tűzpiros lakkhatású öv csak rontott a helyzeten.

Miranda a Global Green-gálán egy merész darabot vállalt be, de ezúttal mellélőtt a vakmerőségével. Ebben a Peter Pilotto-dresszben túl sok minta és szín keveredik, valamint a hosszúságával és a fodros aljával is komoly gondok vannak. A felsőrész megoldása viszont izgalmas és egyedi. Miranda ezúttal is Christian Louboutin-magassarkút választott Charriol-ékszerekkel megspékelve.

A 2013-as Oscar-partin viselt estélyi az egyik legmegosztóbb Miranda megjelenései közül. Egyesek szerint elbűvölő, míg mások szerint hatalmas bukás. A legtöbb kritikus és mi is a második véleményt osztjuk. Természetesen nem Miranda hibája, hiszen ő még ezt a Valentino-borzalmat is tudja viselni. Orlandóval egyébként remekül mutattak a vörös szőnyegen, így nagy kár ezért a mellényúlásért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek