Starity

One Direction: jön a harmadik album

2013. március 23. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz, még csak most jelent meg a második albumuk, de máris elkezdtek dolgozni a harmadikon.

hirdetés
One Direction: jön a harmadik album

A One Direction tagjai bejelentették, hogy jön a harmadik albumuk, amiben egy másik együttes, a McFly segédkezik. A srácok jelenleg a Take Me Home turnéjukon vannak, viszont a munkálatok már el is kezdődtek.

Dougie Poynter – a McFly basszusgitárosa – nem tagadja, örül a felkérésnek, Dougie szerint Niall Horan megérdemelne egy különdíjat, mert olyan gyönyörű dalokat ír. „Máris írtunk egy dalt Niall-lel, de a címét még nem tudjuk. Viszont már van pár nyerő ötletünk – dicsekedte Dougie a BBC-nek. – Okos srácok. Tudják, hogy mit csinálnak. Világszerte híresek és közkedveltek. Szóval megtisztelő érzés, hogy írhatunk nekik egy dalt, amivel világszerte felléphetnek.”

Korábban Tom Fletcher már hozzájárult a One Direction albumához, de az új együttműködés igencsak felcsigázta a rajongókat. A hivatalos megjelenéséről még nem lehet sokat tudni, de valószínűleg nemsokára esedékes lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek