Starity

Feloszlik a My Chemical Romance

2013. március 23. 12:12   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világot megdöbbentette a My Chemical Romance egyik bejegyzése, amelyben végleg búcsút vettek a rajongóktól.

hirdetés
Feloszlik a My Chemical Romance

A híres rockegyüttes, a My Chemical Romance rajongói már tűkön ültek, hogy kezükben tarthassák majd kedvenc bandájuk legújabb albumát. A fiúk rengeteg friss dalt publikáltak a hivatalos YouTube-fiókjukon, azonban nemrégiben kiderült, hogy várakozásuk felesleges, ugyanis a banda bejelentette a szomorú hírt, miszerint végleg feloszlanak.

Ennek a bandának az elmúlt 12 év egy igazi áldás volt. Olyan helyekre jutottunk el, amikről sosem hittük volna, hogy elérjük. Olyan emberekkel léptünk fel a színpadon, akiket csodálunk és felnézünk rájuk, akik a barátaink. Olyan dolgokat volt lehetőségünk megtapasztalni, amikre nem is gondoltunk volna. És most, minden jó dolog után eljött az idő, hogy mindennek vége legyen. Köszönjük szépen a támogatást, és hogy velünk tartottatok mindig. My Chemical Romance.” A feloszlás oka egyelőre ismeretlen.

A banda 2001-ben indította be karrierjét, s a fiúk a semmiből, saját erőfeszítésükből és tehetségükből építették fel azt. Első lemezük, az I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love 2002-ben jelent meg, majd ezt követte 2004-ben Three Cheers for Sweet Revenge. Ez a két album volt bőven elég volt ahhoz, hogy az emberek tudják, hogy mi is az a My Chemical Romance.

2006-ban került a boltok polcaira a The Black Parade, amely a banda egyik fénykorát jelentette. Az utolsó korong 2010-ben Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys címen lett kiadva, és ebben az időszakban készült a lemezen felcsendülő dalokhoz való Killjoy-kisfilmek. Két DVD-t és egy könyvet is kiadtak, Gerard Way pedig Deadmau egyik dalában is közreműködött. Ők adták elő a Watchman – Az őrzők című film főcímdalát is.

Kijelenthetjük azt, hogy bár a My Chemical Romance nem szerepelt mindig az újságok címlapján, mégis hatalmas rajongótábornak a büszke tulajdonosai. Sok problémával kellett szembesülniük, ők mégsem hagyták magukra a másikat, hanem segítettek egymáson. Úgy tűnik, a rajongóknak most már könnyes búcsút kell venniük a kedvenc bandájuktól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek